Home Zdarma, slevy, ostatní Hromadné slevy Slevy na vzdělávání Kurz rozvoje intuice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kurz rozvoje intuice

Celá ČR
31. 3. 2018 - 17:28
3 900 Kč
Prodávající

Popis

Univerzálním klíčem ke všemu je bezpochyby výhradně intuice – náš vnitřní hlas, šestý smysl, jenž máme všichni, a který nás individuálně a neomylně vede naší nejlepší životní cestou.

Celý život se snažíme neustále správně rozhodovat. Tato rozhodnutí přijímá náš mozek na základě informací, které k němu přicházejí z vnějšího prostředí. Tyto informace budou věrohodné jen tehdy, pokud náš mozek obdrží skutečně přesné informace. Informace které potřebujeme nám dodává našich 5 organů vnímání (zrak, čich, sluch, chuť, hmat). Jsou zprostředkovateli mezi okolním světem a našim mozkem. Ovšem tyto naše orgány vnímání mají tendenci dělat chyby, tedy předávat chybné informace. Tím pádem náš mozek na základě chybně dodaných informací od pěti orgánů vnímání může udělat chybné rozhodnutí, což může vést k nepříjemným životním situacím a někdy i k fatálním následkům. Pokud člověk má aktivované Centrum Informačního Vnímání,svou intuici, je schopen přijímat informace z okolí napřímo a může tedy dělat životně důležitá rozhodnutí bez negativních důsledků. Právě napřímo přicházející informace jsou vždy přesné, jelikož přichází bez zkreslen podmíněného délkou zpracování informace mozkovým kanálem logického myšlení.

Člověk s aktivovanou intuicí přijímá pouze pravdivá a přesná rozhodnutí. Proto je velmi důležité aktivovat tuto schopnost u každého jednotlivce.
Aktivace vnímání intuice otevírá nové možnosti a schopnosti: – Člověk si bude více jistý. – Bude vědět co má dělat a jak postupovat v té které životní situaci. – Bude přesně vědět jakou obchodní smlouvu má podepsat a jakou odmítnout. – Bude přesně vědět koho si má vybrat za obchodního partnera a koho pro rodinný svazek.
– Bude mít ve svých rukou potenciál, který je možné rozvíjet do hloubky podstaty a ve všech sférách působnosti.
Probuzená intuice dává člověku možnost vědět o probíhajících událostech ve světě bez ohledu na vzdálenost, překážky a dokonce i bez ohledu na čas.

Absolvování kurzu umožní:

zbavit se vlivů manipulátorů
rozvinout "intuici" a schopnost vždy správně rozhodovat
naučit se rozeznávat pravdu a lež
zvýšit psychologickou odolnost
uvidět v sobě unikátní osobnost
ukázat harmonii mezi vztahy vnitřního a vnějšího světa
získání pocitu pohody a klidu, větší trpělivost


Dvoudenní kurzy probíhají  od 10:00 do 17:00.

Pětidenní  dopolední /10:00 – 12:00/

Pětidenní  odpolední /14:00 – 16:00/

Pětidenní večerní  /18:00 - 20:00/

Kurz rozvoje intuice

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kamila Chalušová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!