Home Zdarma, slevy, ostatní Hromadné slevy Slevy na pobyty Máte rádi Velikonoce? Oslavte je letos dvakrát!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Máte rádi Velikonoce? Oslavte je letos dvakrát!

Zahraničí
23. 4. 2016 - 07:41
2 610 Kč
Prodávající

Popis

Pět týdnů po našich Velikonocích (30.dubna - 2. května 2016) se v Řecku slaví pravoslavné Velikonoce, které svými obřady a symbolikou navazují na byzantskou minulost. Pro Řeky, kteří se z 96 % hlásí k pravoslavnému náboženství, jsou velikonoce nejdůležitějším církevním svátkem roku.

Jednou z nejoblíbenějších velikonočních destinací Řecka je bezesporu Korfu. O velikonocích se na Korfu harmonicky prolíná mozaika kultury, tradic a přírodních krás, což se velmi emotivně dotýká nejen návštěvníků, ale i místních obyvatel.
Velikonoce na Korfu předčí všechna vaše očekávání.

Chcete-li sledovat dění Svatého týdne, a zažít náboženské zvyky, které se uchovaly po staletí, spolu s pravou řeckou pohostinností, stačí zavítat na Korfu a spolu s místními oslavit největší svátky roku. Hlavní roli spolu s církevními oslavami zde hraje příroda, která v tomto ročním období marnotratně hýří barvami, a kromě velkolepých vyhlídek nabízí jedinečnou paletu barev, zvuků, kontrastů a vůní.

Prožijte originální pravoslavné Velikonoce prodchnuté tradiční řeckou pohostinností v apartmánech Paraskevi na Korfu.
Toto rodinné ubytovací zařízení má příjemnou a přátelskou atmosféru a nabízí individuálně zařízené a dobře udržované apartmány a studia s bezplatným Wi-Fi připojením k internetu.


Studia a apartmány Paraskevi se nachází v klidné části rušného letoviska IPSOS na severovýchodní straně ostrova, 12 km od letiště a hlavního města.

Studia a apartmány s vlastním balkónem jsou jednoduše, ale pohodlně zařízeny v tradičním řeckém stylu. Oba typy ubytování mají vlastní balkón s výhledem do okolí, vybavený zahradním nábytkem.

APARTMÁN

má dvě oddělené ložnice se dvěma samostanými lůžky, kuchyňku a koupelnu s vanou a vysoušečem vlasů.

STUDIO

má dvě oddělená lůžka nebo manželskou postel, kuchyňský kout a koupelnu s vanou nebo sprchou a vysoušečem vlasů.

Všechny pokoje jsou vybaveny stropním ventilátorem a bezpečnostní schránkou (za poplatek). Každá kuchyňka má k dispozici el. vařič, troubu, chladničku, varnou konvici, toustovač a nádobí k vaření a stolování.

Vzdálenost od pláže cca 800 m.

Velikonoční balíček zahrnuje svíčky na půlnoční mši vzkříšení, čerstvě pečené velikonoční pečivo Tsoureki (řecká obdoba našeho mazance), tradiční červená vejce a velikonoční oběd s tradičním jehnětem na rožni a spoustou místního vína.

Cena pro 4 osoby v apartmánu 10440 Kč (2610 Kč na osobu)- 4 noci.

Cena pro 4 osoby v apartmánu 15400 Kč (3850 Kč na osobu)- 7 nocí

Cena pro 2 osoby ve studiu 6300 Kč - 4 noci (3150 Kč na osobu)

Cena pro 2 osoby ve studiu 9600 Kč - 7 nocí (4800 Kč na osobu)

Máte rádi Velikonoce? Oslavte je letos dvakrát!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lenka Sgourou
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!