Home Zdarma, slevy, ostatní Hromadné slevy Slevy na pobyty Chorvatsko -Pula v čes. rodine 6-8osob predsezona 2016
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Chorvatsko -Pula v čes. rodine 6-8osob predsezona 2016

Celá ČR
24. 5. 2016 - 22:16
1 100 Kč
Prodávající

Popis

Jsem Češka žijici v Pule a nabizim k pronajmu 2 velike apartmany u meho tchana v turisticke časti Puly, adresa je Defranceschijeva 72,Pula.

Cena v kvetnu do 20. června 2015 je pri pobytu na 7 noci za 7-8 osob 50€, 5-6 osob 45€, 4 osoby 40€/noc.

Veškere taxy a rezie jsou jiz v cene.
Cenu 1100 jsem napsala jako nejlevnejsi cenu za 1 noc ve velikem apartmanu..jelikoz nevim dopredu ani pocet noci ani pocet osob.

Od more jsme primou linii vzdaleni cca 400m(pristav),prvni plaz je cca 1100m, autem 4 min, parkovani kdekoli u more zdarma.

Popis apartmánu: Každý z apartmánů je jedno samostatné patro domu, klimatizovaný čtyrpokojový byt o rozloze 100m. Jeden apartmán se nachází v prvním patře objektu a druhy v posledním, druhém patře objektu. Oba jsou dispozičně úplně stejné, vybavením vice taky, jen ve druhem patře je navíc dětská postýlka.
Apartmán má 4 ložnice, ideální pro 2 spřátelené rodiny s dětmi nebo pro vetší rodiny, pokud je počet osob menší než 8, postačí vám 3 ložnice a obývací pokoj vám zůstane jako společenská místnost s televizi. , dále 2 koupelny s WC, velká a malá, ve velké je vana, v male sprchový kout, velká vybavena kuchyň s jídelnou a 2 terasy. Žádná z ložnic není průchozí a každá má svůj vlastni vstup na terasu. Parkovaní je ve dvore objektu. Dumje umisten v zelene zahrade, diky tomu se to tam tolik nerozpali a na zahrade je vzdu nove udelane posezeni pod fikovniky s grilem.
Vybaveni: automatická pračka, myčka nadobi, TV, satelit, lednice s mrazákem, sporák na plyn i elektriku,klasická i mikrovlnná trouba, varna konev…
Poloha: Adresa je De Franceschijeva ulica 72,Pula, turistická vilová čtvrť. Dum leží v zahradě,na rozdíl od novo zástavby, kde je jedna vila doslova nalepena na druhou a chybí zeleň, takže se tak nerozpálí a je tam příjemně, pokud mate nějaká kola, čluny a podobně, lze je uschovat ve dvore, místa je tam dost. Objekt je od more vzdálený vzdušnou čarou cca 400 m, z horního apartmánu z velké terasy jsou vidět stěžně lodi v přístavu. Přístav je moc pěkný na procházky a dojde se tudy zkratkou do sousedního střediska kde je také koupáni a pláže Pješćana Uvala(asi 2 km pres přístav), nejbližší plaz Valkane je odtud asi 1100m, komplex krásných plazi poloostrov Verudela je vzdálený cca 2 km. Pěšky se tam dojde za cca 20min rychle chůze, autem za 4min, já upřímně v těch vedrech doporučuji auto, všude u moře je parkovaní zdarma, člověk na plaz táhne spoustu věcí. Na Verudelu vede chodník o d našeho domu podél hlavni cesty, spousta turistu chodí pěšky,mne by se tedy opravdu nechtělo. Navíc je tu tolik pěkných míst ke koupáni – ostrov Fratarski, Lungo Mare, poloostrov Stoja s jeskyněmi, dal středisko Medulin, Pješćana Uvala, narodni park Kamenjak, takže mnohem praktičtější je každý den jezdit někam jinam, abyste toho viděli co nejvíc.
Na moji přímluvu u tchána lze přivézt s sebou i vychovaného domácího pejska
Radi vas provedem nasi zelvi farmou a dame typy na vylety. Na vasi navstevu se tesi rodina Kanižajovych.



Pula je nadherne mesto se spoustou pamatek, sepsala jsem vsechny zajimavosti na me sranky chorvatsko-pula.wz.cz,najdete tam i meho pruvodce s fotkami a popisem nejkrasnejsich mist ke koupani a jejich GPS souradnicmi. Pula ma krome historickeho centra a bohate minulosti i mimoradne clenite pobrezi se spoustou zalivu,plazi, ostruvku,jeskyni. Idealni je pojmout dovolenou v Pule jako miniputovni pobyt, dopredu prostudovat meho prvodce, udelat si plan a kazdy den se vydat nekam jinam, bylo by skoda fixovat se na jednu jedinou plaž. Pro zavaznou rezervaci se sklada 20% z celkove ceny v českych korunach na muj česky ucet a zbylych 80% se doplaci v eurech pri prijezdu. Budem se tesit na vaši navštevu. Muj tel. 00385989551257, mail: lucie.kanizaj@gmail.com. Prosim o trpelivost, bud jsem na zkouskach zboru nebo vecne rozvazim deti na treningy a po zavodech:-)

Chorvatsko -Pula v čes. rodine 6-8osob predsezona 2016

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucie Kanižajova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!