Home Zdarma, slevy, ostatní Hromadné slevy Slevy na pobyty Chorvatsko - Pula pro 2 nejlevneji na Jadranu od 27.8. 2016
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Chorvatsko - Pula pro 2 nejlevneji na Jadranu od 27.8. 2016

Celá ČR
20. 8. 2016 - 10:38
550 Kč
Prodávající

Popis

Jsem Češka žijici v Pule a nabizim k pronajmu sva 2 mala studia.Mame i velke apartmany pro 2 rodiny u meho tchana a stredni apartman ypro 4 az 6 osob u svagrove, sledujte me dalsi aukce pripadne dotazy rada zodpovim a poslu odkaz na me www stranky.

Tento inzerat se vztahuje na studio/noc v terminu od 27.8.2016
Cena je 550Kč/studio/noc, min 2 noci.


Veškere taxy a rezie jsou jiz v cene.
Studio se nachazi v turisticke časti Puly - Veruda, adresa je Gervaisova ulica 49, od more jsme primou linii vzdaleni cca 450m(Marina),prvni plaz je cca 1100m, autem 4 min, parkovani kdekoli u more zdarma.
Studio je klimatizovane o rozloze 20m, uvnitr je kuchynka s elektrickym dvouplotynkovym varecem a koupelnicka se zachodem, pred apartmanem je teraska v zeleni. Mame, WIFI,
Studio je idelani pro 2 osoby, protoze dite je na ukor vlastniho pohodli,nic neuctuji a zdarma zapujcim pristylku nebo malou rozkladaci miminci postylku. Studo je umistene v zelene zone vedle nasi farmy, takze nehrozi, ze by ditko vylitlo do silnice. Oba apartmany maji vlastnivstup ze zelene zony - zadni casti domu. V predni casti domu v suterenu maji moje holky hernu, je tam houpacka, k zapujceni detske kolo 12,16 a 20 a odrazedlo Enduro, nezamykame, takze i kdyz nejsme doma, je vam nase herna k dispozici treba k pujceni kol od mych deti nebo zaparkovani vasich kol ci kocarku.Krome ditka je možne vzit s sebou vychovaneho pejska(bez priplatku).
Pula je nadherne mesto se spoustou pamatek, sepsala jsem vsechny zajimavosti na me sranky chorvatsko-pula.wz.cz,najdete tam i meho pruvodce s fotkami a popisem nejkrasnejsich mist ke koupani a jejich GPS souradnicmi. Pula ma krome historickeho centra a bohate minulosti i mimoradne clenite pobrezi se spoustou zalivu,plazi, ostruvku,jeskyni. Idealni je pojmout dovolenou v Pule jako miniputovni pobyt, dopredu prostudovat meho prvodce, udelat si plan a kazdy den se vydat nekam jinam, bylo by skoda fixovat se na jednu jedinou plaž. Pro zavaznou rezervaci se sklada 20% z celkove ceny v českych korunach na muj česky ucet a zbylych 80% se doplaci v eurech pri prijezdu. Budem se tesit na vaši navštevu. Muj tel. 00385989551257, mail: lucie.kanizaj@gmail.com. Prosim o trpelivost, bud jsem na zkouskach zboru nebo vecne rozvazim deti na treningy a po zavodech:-)

Chorvatsko - Pula pro 2 nejlevneji na Jadranu od 27.8. 2016

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucie Kanižajova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!