Home Zdarma, slevy, ostatní Hromadné slevy Slevy na péči a krásu EMS TRÉNINK V BŘECLAVI A HODONÍNĚ ZA 150,- KČ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

EMS TRÉNINK V BŘECLAVI A HODONÍNĚ ZA 150,- KČ

Jihomoravský kraj
3. 10. 2018 - 12:22
150 Kč
Prodávající

Popis

Příjďte si vyzkoušet revoluční novinku v hubnutí a tvarování těla a to za skvělou cenu 150,- Kč!
V ceně tréninku je:
- osobní trenérka po celou dobu tréninku
- zapůjčení cvičebního dresu a ručníku
iontový nápoj před cvičením
- proteinový nápoj po tréninku
- k dispozici veškeré kosmetické a hygienické potřeby
- jídelníček zdarma

Toužíte po změně životního stylu a pravidelné sportovní aktivitě, ale obrovská fitness centra a jejich neosobní přístup vás od učinění prvního kroku odrazují? Tak si už přestaňte zoufat, právě jste našli jedinečné místo, kde najdete všechno, co potřebujete k dosažení krásného těla a dobré kondice na jednom místě – studio FIT-BODY high-tech trénink v Břeclavi a v Hodoníně.
Studio FIT-BODY high-tech trénink nabízí nejmodernější tréninkovou technologii EMS, kvalitu a prvotřídní luxus. Exkluzivní prostředí studia je rozvrženo do příjemného prostoru, kde skutečně vše slouží pohodlí klientů. Interiér je zařízen moderně a vkusně, dekorace a nejkvalitnější materiály dokonale korespondující s inovativní technologií a osobitým přístupem trenérů.
Rozhodnete-li se k návštěvě studia, budete vždy jen vy jediným cvičícím klientem. Nikdo jiný vás nebude rušit. Osobní trenér se bude věnovat jen vám! Začátek tréninku je stanoven na základě předběžné dohody a trvá pouhých 20 minut. Tato doba nahrazuje až 90 minut tvrdého tréninku v klasické posilovně.
Nemusíte si sebou nic nosit. Přijdete prostě tak, jak jste opustili domov nebo své zaměstnání. Vše potřebné zde dostanete – čistý, vždy čerstvě vypraný cvičební úbor a ručníky, sprchové gely, šampóny, tělové krémy, deodoranty,přípravky pro vlasový styling, hygienické potřeby, minerální vody, iontový nápoj před tréninkem, proteinový shaky po tréninku.

A co je ta tajuplná metoda EMS? Jedná se o trénink s pomocí speciálního přístroje a úboru vyvinutém výslovně pro tento druh činnosti. Princip spočívá v elektrické stimulaci svalů, která zlepšuje fyzickou kondici. Samotná technologie byla vynalezena ruskými vědci a použita k rehabilitaci a získání svalové hmoty u astronautů. Později byla převzala německými vědci a za stejným účelem nasazena i u vrcholových sportovců. V 90. letech byla vyvinuta nová generace přístrojů EMS, která stimuluje i hlouběji umístěné svaly. V několika posledních letech ovládla tato technologie, uplatňovaná zprvu jen pro potřeby rehabilitace, v západní Evropě také oblasti fitness a wellness, kde si rovněž získala značnou oblibu.
Díky současné technologii a odbornému trenérovi dosáhnete vytyčených cílů a viditelných výsledků během krátké doby – začnete s pohybem, odbouráte stres a nezdravý způsob života, zbavíte se nadváhy, svalové dysbalance, špatného držení těla, celulitidy, vysokého krevního tlaku a zvýšíte svou výkonnost. Co víc si přát?
Přestaňte se vymlouvat a vyzkoušejte FIT-BODY high-tech trénink na ulici Sady 28.října 1427/17 v Břeclavi a na ulici Legionářů 2475/6 v HODONÍNĚ, na vlastní kůži. K dispozici je vám hned několik cvičebních programů – silový trénink, kardio trénink, trénink zaměřený na celulitidu, program na regeneraci.

Přijďte nás navštívit, vyzkoušet a zaručujeme, že nebudete litovat. Mate...?
• NEZDRAVÝ ZPŮSOB ŽIVOTA
• NEDOSTATEK ČASU
• NEDOSTATEK POHYBU
• NADVÁHA
• BOLESTI V ZÁDECH
• CELULITIDA
• NEÚSPĚŠNÉ REDUKČNÍ DIETY
• NESMĚLOST - STYDLIVOST CVIČIT PŘED OSTATNÍMI LIDMI
• NÍZKÁ ÚROVEŇ ENERGIE
• SVALOVÁ DYSBALANE
• ZHORŠENÁ VÝKONNOST
• BOLESTI KLOUBŮ...

MY POMŮŽEME, OSTATNÍ ZÁLEŽÍ UŽ JEN NA VÁS! STAČÍ JENOM PŘIJÍT A VYZKOUŠET HIGH-TECH TRÉNINK!

EMS TRÉNINK V BŘECLAVI A HODONÍNĚ ZA 150,- KČ

Zavřít Zavřít
Prodávající
Markéta Tichá
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!