Home Zdarma, slevy, ostatní Ostatní inzerce Ostatní inzeráty Angličtina - jako s rodilým mluvčím - Aktuální nyní onlline

Angličtina - jako s rodilým mluvčím - Aktuální nyní onlline

Celá ČR
9. 3. 2021 - 09:17
200 Kč
Prodávající

Popis

Hello Everyone!

Anglicky vyučuji děti, dospělé i seniory bez rozdílu věku a nyní online většinou. 19 letou praxí jsem prošla od narození dětí až po 94leté seniory. Takže si dokážete představit, kolik zábavy jsme si užili :).

Dříve jsem ale vyučovala v Anglii, Skotsku a USA, kdy jsem také v tomto jazyce studovala psychologii a pedagogiku. Připravuji na přijímací zkoušky, dělám překlady a vyučuji soukromě tam, kde je to potřeba. Někdy spolupracuji s firmami a anglicky hovořím jako rodilý mluvčí.

Ať už jste začátečníci nebo pokročilí, všichni víme co to je začínat nebo dělat pokroky k lepším výsledkům a hlavně být u toho spokojený. Podle potřeby přizpůsobuji výuku individuálně se zaměřením na úspěšnost a posun, ale i radost a zábavu z ní. A díky studijním metodám v návaznosti na poptávku a situaci člověka veškeré obavy, pocit ze strachu či neúspěchu, studu jsou rychle pryč. Osvojování si cizího jazyka se tak stává zábavou a potěšením.

Cena za individuální výuku se pohybuje mezi 300-500 Kč za vyuč.hodinu tj.45min. Pro skupinky se odvíjí podle počtu účastníků již od 200 Kč.

Naše spolupráce probíhá online, ať jste kdekoliv :).

Našli jste zájem? Jdete do toho? Dejte o sobě vědět a kontaktujte mě.

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
8705886990068460764
200 Kč
Prodávající

Angličtina - jako s rodilým mluvčím - Aktuální nyní onlline

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lenka Plevniaková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!