Home Zdarma, slevy, ostatní Ostatní inzerce Drobná domácí výroba Luxusní koupelová himalájská sůl s vůní
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Luxusní koupelová himalájská sůl s vůní

Hlavní město Praha
5. 2. 2016 - 22:06
90 Kč
Prodávající

Popis

Luxusní koupelová himalájská sůl se 4 různými vůněmi:

1 .Borovice a rozmarýn působí příznivě na dýchací potíže, při svalové únavě. Rozjasňuje myšlení, dodává vytrvalost, sílu a energii.

2. Růže jsou emoce a ženskost. Výborné afrodiziakum, zahání úzkost a bolest hlavy. Vhodný proti vráskám,na zralou a citlivou pleť.

3. Levandule je vhodná při poruchách spánku, bolestech hlavy, má budující účinky, rozjasňuje náladu, zabraňuje přílišnému pocení. Sléz je známý pro své hojivé účinky.

4. Sůl s vůní bazalky a květů je zdrojem spokojenosti, pro život tady a teď. Sedmikráska posiluje důvěru v život, tonizuje a oživuje mdlou či poraněnou pokožku.

Balení himalájské soli ve tvaru kornoutu 300g za 90 Kč

Luxusní koupelová sůl obsahuje kvalitní hrubozrnnou himalájskou sůl, přírodní esenciální oleje pro dosažení aromaterapeutického účinku a bylinky pro ještě intenzivnější koupel. „Špetka“ jemnější mořské soli zcela bílé barvy dodává koupelové soli punc luxusu.

Himalájská koupelová sůl je letošní novinkou. Jedná se o krystalickou hrubozrnnou sůl vysoké kvality a narůžovělé barvy, vytěženou z jednoho z nejstarších přírodních zdrojů na zemi – z jihozápadních fosilii Himalájí. Tato sůl je 250 milionů let stará a je jedinečně čistá. Je ručně těžena, omývána a sušena na slunci.

Růžový odstín sůl získala díky přítomnosti oxidu železa a hojnému obsahu minerálů (vápník, draslík, hořčík, železo, zinek, mangan, stopové množství jódu) a to ve formě, která je pro tělo velmi snadno vstřebatelná.

Více najdete také na WWW.FACEBOOK.COM/LENTIIILKADOMACILAZNE

HMOTNOST: 300g

ROZMĚRY: délka cca 21 cm od špičky kornoutu po mašličku

POŠTOVNÉ A BALNÉ: osobní vyzvednutí Kamenice (Praha - východ) nebo Praha - Horní Počernice, příp. dle tarifu pošty

Luxusní koupelová himalájská sůl s vůní

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lenka Zítková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!