Home Zdarma, slevy, ostatní Dárky a dárkové zboží Dárky, dárkové zboží Čokoládová degustace Chilli - 395g
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Čokoládová degustace Chilli - 395g

Celá ČR
4. 11. 2018 - 18:51
539 Kč
Prodávající

Popis

Nakupte pohodlně v eshopu: https://bit.ly/2AkIQ9W

CHILLI A ČOKOLÁDA k sobě patří už po staletí. Pálivé chilli si přidávali do svého magického nápoje už dávní Aztékové. Vychutnejte si ten ohňostroj chutíve vašich ústech spojením žhavých papriček a poctivé tmavé čokolády.

JAK POZNÁTE KVALITNÍ ČOKOLÁDU? Tím, že ji ochutnáte!
Objevte s námi svět báječných tmavých čokolád s chilli v našem degustačním balíčku. Balíček obsahuje 5 báječných čokolád a jejich popis v obálce z ručně vyráběného papíru s vlisovanými květy.


Vybrali jsme pro vás: čokoláda a chilli 5 x jinak. Ochutnejte a porovnejte pět čokolád z prvotřídních surovin od nadšených malovýrobců z ČR i ze světa. Poctivá výroba od bobu po tabulku z vybraných kakaových bobů.

AJALA 70 % KAKAO 100 % LÁSKY
Brněnská manufaktura vyrábí tmavé čokolády od bobu po tabulku z výběrových kakaových bobů ze Střední a Jižní Ameriky. Místo cukru používá pouze panelu - šťávu z cukrové třtiny (ta na rozdíl od běžného rafinovaného třtinového cukru zachovává maximum živin přítomných v původní třtinové šťávě).
Na obaly používá ručně tištěné české papíry Calico.

CACAO SAMPAKA 67 % COCOA
Jedna z nejvíc trendy čokoládoven dneška kombinuje nekompromisní kvalitu surovin a poctivou řemeslnou práci čokolatiérů s puristickým designem. Kakaové boby z nejlepších původních pěstitelských oblastí Jižní Ameriky nádherně souzní s pálivým chilli, které doplňuje ještě špetka skořice.

JORDI'S 63 % COCOA A ŠPETKA CHILLI
Čokoládová manufaktura z Hradce Králové získává mezinárodní ocenění za své čokolády "od píky", tj. od bobu po tabulku. Věděli jste, že za první republiky bylo Československo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě? Chilli v této čokoládě patří do skupiny středně pálivých paprik se svými 200 000 SHU, ale i tak má velkou sílu. V této tabulce ale pouze příjemně doplňuje chuť kvalitního kakaa.

RUDOLF BRAUN 57 % COCOA
Ochutnejte, jak odkaz Aztéků zpracovala tradiční belgická čokoládovna. Z centra Bruselu až k vám domů v čisté klasice - méně intenzivní tabulce tmavé čokolády s lehkou pálivou tečkou.

HACHEZ 77 % COCOA D'ARRIBA MANGO & CHILLI
Tradiční německá preciznost a výběrové kakao dalo vzniknout této lahodné odrůdové čokoládě. Hachez je německá čokoládovna s tradicí od roku 1890 a kakaové boby odrůdy Arriba Nacional pocházejí z těch nejlepších kakaových plantáží Jižní Ameriky. V této čokoládě se snoubí se sladce pálivou kombinaci šťavnatého manga a žhavého chilli

KVALITA Pozor! Vysoké procento kakaa neznamená automaticky dobrou čokoládu. Výbornou chuť zaručí jen kvalita kakaa. Původ kakaových bobů, jejich odrůda, jak jsou zpracovány hned po sklizni a jak jsou pak praženy při výrobě čokolády. Za opravdu kvalitní jsou považovány jen 3 % světové produkce kakaa!


Nakupte pohodlně v eshopu: https://bit.ly/2AkIQ9W

Čokoládová degustace Chilli - 395g

Zavřít Zavřít
Prodávající
Filip Vojáček
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!