Home Zdarma, slevy, ostatní Ostatní inzerce Domény, weby Doména nebankovni.cz

Doména nebankovni.cz

Celá ČR
4. 12. 2023 - 01:10 (upraveno)
5 000 000 Kč
Prodávající

Popis

Atraktivní, jednoslovná a snadno zapamatovatelná (nezaměnitelná) doména nebankovni.cz.
Doména je ideální pro poskytovatele nebankovních půjček, úvěrů, hypoték. Doménu lze také využít pro placené prezentace všech poskytovatelů a zprostředkovatelů jakýchkoli nebankovních produktů. V tomto případě je doména ideální též pro využívání subdomén (URL platícím firmám na přání).


Velkou, v nebankovním sektoru bezkonkurenční výhodou této domény je skutečnost, že konkrétně toto doménové jméno zadává v různých kombinacích (např. nebankovní půjčky, nebankovní půjčka, nebankovní úvěry, nebankovní hypotéky, atd.) do svého internetového prohlížeče více, než 50 tisíc zájemců o nějaký nebankovní produkt měsíčně!
V tomto případě získáváte potencionální zákazníky zcela zdarma, díky kvalitní doméně.

Další, bezesporu nezanedbatelnou výhodou je nezaměnitelnost této domény, kdy se nemůže stát, že by po placené reklamní kampani (především hlasové – např. v rádiích) posluchači navštěvovali (zadávali do internetového prohlížeče) jiné webové stránky, tzn. Vašich konkurentů.

V případě domén nebankovnipujcky.cz, nebankovniuvery.cz či nebankovnihypoteky.cz by po odvysílání reklamy např. v rádiu, resp. po návratu posluchače domů, již nevěděl, na kterou z uvedených domén reklama zněla. Doména nebankovní.cz je nezaměnitelná!
A samozřejmě díky svému jedinečnému názvu má tato doména velmi široké možnosti využití. Webové stránky mohou obsahovat nabídku jakéhokoli nebankovního produktu: nebankovní půjčky, nebankovní úvěry, nebankovní hypotéky, leasing atd.

Stejně tak po shlédnutí reklamy obrazové (a to i bez zvuku – např. inzertní časopis), pozná čtenář již z názvu domény, CO na daném webu najde.

Doména má historii od roku 2006, je stále podporována, a dnes název konkrétně této domény zná několik tisíc lidí v ČR.

Nepište nám, zda se Vám zdá či nezdá cena za tuto doménu vysoká. Doména nebankovni.cz není určena pro začátečníky. Pokud ve financích podnikáte aktivně, pak víte, že se Vám tato investice vrátí během několika měsíců. V opačném případě doporučujeme výběr jiné domény na adrese: www.inzertweb.eu/inzerce/financni-domeny

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
23278109224857225618
5 000 000 Kč
Prodávající

Doména nebankovni.cz

Zavřít Zavřít
Prodávající
Double Information
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!